בשמים: העמידים החדשים

פעם חשבתי שבשמים עמידים באמת הפסיקו לייצר אי שם בשנות התשעים, וסמכתי על מה שאני זוכרת: אמפוריום של ארמני, ז'אדור של דיור, אמאריז' של ז'יבנשי, אופיום של איב סן לורן.

וזהו, בערך.
זה הספיק לי. כולם טובים, כולם מריחים מדהים ועוד משתפרים על העור עם הזמן, כולם קלאסיקות, אבל כולם… ישנים.

photo

השבוע נחתו אצלי שניים, לא אחד, שניים חדשים, שחוץ מזה שמריחים נפלא (את אלה שלא אני חוסכת מכם. באלגנטיות רבה), הופתעתי לגלות עד כמה הם עמידים. אלה חדשות טובות מאוד לחובבות הבשמים, ובעיקר לסקפטיות כמוני – קשה מאוד למצוא היום בשמים מעניינים, חדשים, עם עמידות גבוהה.

נתחיל עם Lalique Satin:

לליק סאטין בלעדי לרשת אפריל

1. מחיר: 295 ש"ח ל-30 מ"ל, 395 ש"ח ל-50 מ"ל, 495 מ"ל ל-100 מ"ל.

2. להשיג: בלעדי לרשת אפריל.

3. מתאים: לנשים שעברו את גיל 25, אוהבת להריח את הבושם שלהן על עצמן, מעוניינות בבושם עמיד, חזק ונעים מאוד, ובעיקר מיוחד.

4. לא מתאים: למי שמחפשת משהו פרשי, פרחוני וקליל. זה בושם עם המון נוכחות, הרבה פרשנויות ויתאים לאישיות דומיננטית.

5. תווים: גרדניה, יסמין והליוטרופ בעליוניים, וניל וטונקה במרכז, פצ'ולי ועצי אלגום בתחתוניים. מה זה אומר? תריחו וניל טהור בשמן. לפני שמוסיפים לו משהו. ואז תדמיינו משהו שקדי, גם מריר וגם מתוק. מאוד מיוחד.

6. ציון: 9.5. הוא באמת נהדר, אבל לא יתאים לכל אחת.

ונמשיך ל- Aura Of Love by Swarovsky

Aura Of Love א.ד.ט 50מל 363שח צילום פטרה ואן ריי מאושר לשימוש

1. מחיר: 363 ש"ח ל-50 מ"ל.

2. להשיג: בלעדי לרשת סופר-פארם.

3. מתאים: בראש ובראשונה לחובבות בקבוקים מרהיבים מבחינת העיצוב שלהם. הבקבוק הזה נראה כמו תכשיט, לא פחות מזה. מתאים גם לנשים צעירות מאוד וגם לנשים בוגרות יותר, הוא מאוד נשי וכייפי. עמיד כבר אמרתי? טוב למי שאוהבת בשמים פרחוניים שמריחים אחרת מהצפוי, ומשתנים שוב ושוב ככל שהזמן עובר והבושם על העור. למחפשות בושם מעניין ולא צפוי.

4. לא מתאים: למי שתווים חמצמצים לא יושבים טוב על העור שלה. לדוגמה, מי שלייט בלו של דולצ'ה וגבאנה מריח כמו עץ לימון כבוש עליה ולא יושב מריר ויציב על העור שלה – לא מתאים. לא יתאים גם לחובבות בשמים מתוקים. היפנוטיק פויזן ושות' – לא יתאים.

5. תווים: בוען, פרזיה, ורדים, שושנים, מאסק לבן ועץ אלמוג.

6. ציון: 9.5, על עמידות, ייחודיות, ועוד יותר ייחודיות בתוך תחום הבשמים הפרחוניים. קשה לחדש שם, ועוד יותר קשה לגרום לבושם פרחוני להיות גם עמיד. וכמובן, על עיצוב הבקבוק המקסים.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.