Big Open Mouth

אז קיירה נייטלי שוב מופיעה בקמפיין החדש של קוקו שאנל מדמואזל, הבושם. כמה היא יפה!

keira-knightley-chanel-coco-mademoiselle-fragrance-ad

וממש בגלל התמונה הזאת, אני נזכרת שוב בשבוע האופנה התל-אביבי האחרון, כי שילי שינדלר אמרה לי שככה בדיוק נראה הסלפי החדש, עם פה טיפה פתוח. הבעיה הקיומית היחידה של נייטלי, ולא של שינדלר, היא שנייטלי לא מסוגלת לסגור את השפתיים. אף פעם ולעולם לא. מן קטע מוזר שכזה, בכל התמונות שלה וגם כשהיא מדברת בסרטים, הפה שלה תמיד פתוח. קצת.

הנה וידאו הקמפיין החדש לבושם:

ובעניין אחר לגמרי, עצוב לי ממש בגלל לורן סקוט. למי שלא יודע מי היא, אז אגיד שהיא בהחלט השם שאני כותבת הכי הרבה בביקורות השטיח האדום שלי להארץ, כי היא בהחלט מעצבת האופנה והתכשיטים האהובה ביותר על מי שמגיעה לאירועי שטיח אדום הוליוודיים מהסוג הזה. היה לי גם עצוב לקרוא, שרוב הכותרות שדיווחו על התאבדותה אתמול, כתבו על ״בת זוגו של מיק ג׳אגר״ ולא על שמה, כי מה לעשות שהשם שלו חזק יותר משלה בגוגל. הנה היא:

lwren-scott

ובחזרה לעניינינו משמחי הלבב, כך גרמה לופיטה ניונגו, זוכת האוסקר, לסטרס אמיתי במפקדת-העל של קלרינס: היא סיפרה לכתבת הביוטי של הארפר׳ס בזאאר שהיא לא משתמשת בליפסטיקים, אלא רק בבאלם של קלרינס לשפתיים, כי היא מתה עליו. שעות ספורות לאחר הפרסום של העובדה הפצפונת הזאת, ונגמר המלאי של מוצר כל כך בסיסי וקטן, אבל זה סטרס אמיתי. למה? כי הוא יפה עליה הרבה יותר מכל ליפסטיק אחר. תבדקו בעצמכם: תסתכלו על התמונה שכאן, על השפתיים, ותעצמו את העיניים. תדמיינו צבע אחר של ליפסטיק, כל צבע, ותראו ששום דבר לא נראה טוב יותר עליה בדמיון. עבד? :)

terry-miu-miu1

מה אגיד עליו? היא צודקת. מדובר בבאלם נהדר. קודם כל – האריזה. הוא מגיע בשפופרת. להבדיל מבאלמים אחרים, שצריך להכניס אליהם את האצבע ולחפור, ולהיגעל מכל חיידק דוחה שנולד באותם רגעים ממש. חוץ מזה, הוא מאוד מאוד רך ונעים, והברק שלו יפהפה.

Lupita-Nyongo-Clarins-Lip-Balm
דאגתי למצוא אותו לרכישה אונליין, אז הנה הוא גם בשבילכם. אגב, בשבילכם ולא רק בשבילכן, אז כדאי לפנק גם את הגברבר יבש השפתיים הקרוב אליכן. המשלוח לארץ בחינם, בקליק על התמונה הזאת:

Clarins HydraQuench Moisture Replenishing Lip Balm 15ml/0.45oz

המשך יום נעים,

:-)

הילה אוחיון

סטייליסימה.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.