בלוג-האם Intothegloss.com פרסם השבוע את סיכום 25 המוצרים הכי טובים שהוזכרו בו בשנה האחרונה. מה זה אומר? שבמדור ה- Top Shelf הנחשב של הבלוג, עבורו מתראיינות כל הדוגמניות, השחקניות, עורכות האופנה ובעצם, כל מי שיפה וחובבת ביוטי רצינית, ומספרות על הרגלי הטיפוח והאיפור שלהם לפרטי פרטים, הופיעו מוצרים שחזרו על עצמם, כלומר – קיבלו אישורים שוב ושוב על כמה הם מוצלחים.
הבלוג הזה תמיד היה מסננת טובה בשבילי לגילוי ואימוץ מוצרים חדשים, וגם דרך מעולה לגלות אותם.
לא את כולם אפשר להשיג בארץ או אונליין לארץ, אבל הנה לא מעט מהם. להשיג בקליק על תמונת המוצר:
YSL Touche Eclat
אז למי שלא קראה עליו כאן או בכלל בעבר, מדובר בהיילייטר שתפקידו להאיר מקומות שזקוקים לכך בפנים. הרבה משתמשות בו גם כקונסילר, או מעל קונסילר, מתחת לעיניים, על עצם הגבה, הלחיים, המצח, הסנטר ובעצם בכל נקודה גבוהה בפנים. יש המון גוונים למוצר הזה, ואפשר להשיג איתו אפקטים נהדרים אך תמיד מעודנים מאוד ולא בולטים מדי.
***
EltaMD UV Clear SPF 45
לא פשוט ליצור SPF שהוא גם סופר איכותי, גם נעים להשתמש בו, גם לא מכביד וקליל, גם נועד לפנים ולגוף וגם לא יקר. באמת שלא. בזה של EltaMD יש אפילו חומצה היאלרונית כבונוס נוסף. אין סיבה שהוא לא יככב אצל כולן באמת, קיץ וחורף. בעצם, מדובר במוצר חובה.
***
Nars Velvet Matte Lip Pencil
זה נראה כמו עפרון לשפתיים, אבל זה ליפסטיק לכל דבר. מאוד נוח למרוח אותו וגם לדייק איתו בגלל מבנה העיפרון, הוא מאוד עמיד, קטיפתי ורך. כל הגוונים של הסדרה הזאת יפים כל כך שממש קשה לבחור, באמת.
***
Diorshow Mascara
המסקרה של דיור שנקראת Diorshow זוכה כל הזמן בעוד ועוד פרסים, ולא יורדת מרשימות הבסט סלרס כבר שנים מאז שיצאה. אחריה יצאו עוד המון ורסיות משופרות ובכל זאת, זאת הבסיסית יותר היא הנמכרת מכולן. אולי, כי בפשטותה היחסית, היא עושה את כל העבודה. מעגלת, מאריכה, מפרידה. בעיניי היתרון הנוסף שלה על פני מסקרות אחרות היא שהיא מאוד מעבה, מה שנותן לריסים מראה צפוף ומעושן. כן, היא נהדרת.
***
Laura Mercier Tinted Moisturizer
אני מניחה שזה המוצר שקראתי עליו הכי הרבה בתחום הקרם לחות-עם גוון, BB creams, דמי-מייקאפים או איך שלא תקראו למוצר שהוא סופר לחותי ויש בו גוון מאוד עדין. לא רק השנה, בכלל. כל מי שניסתה את המוצר הזה התלהבה וזנחה את המייקאפים ואת ה-BB שלה. יש בו גם מקדם הגנה 20, שזה אף פעם לא רע, ומרקם קליל שנמרח בקלות עם האצבעות.
***
Bioderma Créaline Sensibio H2O
יש סיכוי שכל שבוע בממוצע אני מזכירה את המים המיסלריים של ביודרמה כאן. זה פשוט נכון, הם הכי טובים שיש. מוצר חובה בעיניי לכל אישה, בין אם היא מתאפרת או לא, ולכל מאפרת. אין כמוהם והאיכות שלהם לא פחות מגאונית.
***
SK-II Facial Treatment Mask
קשה להתעלם מהתמונות ברחבי הרשת של כל מי שאנחנו רגילות לראות מתוקתקת עם איפור ושיער מדוייקים ופתאום עם מסיכת רטיות על הפנים והכיתוב SK II מתחת באופן כלשהו. הן, ככל הנראה, המסיכות המדוברות ביותר בתחום ה- sheet masks הממכר. למה ממכר? כי אחריי שמשתמשים במסיכה כזאת פעם אחת, קשה לדמיין איך חוזרים למסיכות הקודמות עם כל הלכלוך שלהן והזמן הארוך שלוקח לשטוף אותן מהפנים וכל ההתעסקות. פה, רק פותחים את האריזה החד-פעמית, מניחים על הפנים, מסירים אחרי מספר דקות לפי ההוראות ונגמר הסיפור, הקסם כבר קרה. מובן לחלוטין. המסיכות האלה ספציפית אחראיות על עור ללא נקבוביות, חלק כמו של תינוק, קורן ומוכן בצורה הכי טובה לאיפור וליציאה. כל מי שמשתמשת במסיכה הזאת מדווחת, כי היא גם הטיפול הכי טוב שאפשר לעשות עור בזמן טיסה, 20 דקות לפני הנחיתה, וזאת בידיעה שכל מי שיושב לידך בטיסה יחטוף התקף לב מהמראה אבל היי, לרוב לא ממש אכפת.
אז יש לנו 7 מוצרים מתוך 25. זה לא רע בתור התחלה, אבל יש מקום רציני לשיפור, במיוחד בגישה שלנו מישראל למוצרים שזמינים בכל העולם וכאן לא. לי עדיין יש תקווה. לרשימה המלאה כאן.
יום נעים :-)
הילה אוחיון
סטייליסימה
